Iklan Jap..

InstaGram

Friday, May 8, 2015

Short Vacation at Lexis Port Dickson

Short vacation katanya..sebab satu malam je pun..dah tu company sponsor pulak tu..mihmih...
Sepatutnya dua malam..tapi sebab pagi sabtu anak dara tu ade playgroup so kena la utamakan yang tu dulu..korban la satu malam tidur hotel secara percuma tu.. 

Mujurlah tak jauh mana pun tempat ni dengan rumah..sejam je la macam tu...well..macam malassss je nak cerita panjang-panjang sebab gambar je dah banyak..tapi gambar syok sendiri je la...info-info takdak...kotla ada reader yang tersinggah kat sini sebab cari maklumat pasal tempat ni..kami minta ampun maaf awal-awal yer..sila jengah belog lain yer..kami tengah tak rajin ni..huhu..gambar pun duk bersepah ikut suka dia jaaaa nak duk mana ni.maklum la..kami ni pakai henpon ja update belog ni...payah gak nak susun ikut turutan dia...



Petang sabtu masa dah abis sukaneka gitu-gitu..layan pi cuci mata sat...amik-amik gambaq sat...
Ni pi cuti kat pd tapi awat tah kluaq loghat utara tak tau la pasaipa


Kesian anak teruna banyak gambaq tak nampak muka pasai kena duk dalam ssc ja..
Kami duk kat premium water chalet ni ha..1st time duk ataih ayaq...ada orang gayat jugakla



Eeee anak sapa tah ni...asal geliat muncung jadi sedepa



Masa malam dinner..
Tema dia islamik so memang senang la..takyah duk pening nak pakai apa...
Amacam comey dak anak dara kami..
Comey macam mami dia kan..hahaha




Nampak dak anak dara kat depan tu..dua dari depan..tak sangka boleh join game dah anak dara ni...
Besaq dah anak mami..




Gambaq ni anak dara la yang tangkap..
Pantang nampak camera dia ja nak pegang..
Kasi chance la...
Tu bff babah depa la tu hat baju merah tu..




Tup-tup da nak balik daaa
Panas terik ooo masa ni...
Tu masing-masing dengan shades tu..
Kemain noooo




Ada tripod tapi tak bawa..
Ada monopod duk simpan dalam beg ja..
Apa pun tak boleh..
Last-last letak kamera atas tiang batu tu sambil dalam hati duk doa janganlah terjatuh ke apa..wat naya..
*amboih anak dara muka tu tak boleh ketat lagi kaaa



Gambaq tayang pungkok
Sorry nak tayang ssc tu semenaqnya...




Nak balik dah..sat ja kan..jadikla dari takda...free pulak kan...syukur je lah..




Asal boleh





Eh..patut gambaq ni duk atas la...
Konon nak tunjuk muka suci murni bangun pagi tanpa sebarang palitan ni..




Ni petang tu masa baru-baru gak sampai..awat la duk ke bawah sangat ni..





Dari lobi nak ke chalet ada buggy..so tak payahla risau kalau jenis bermalam satu hari jer tapi beg macam nak lari dari rumah..
*kami lettewww




Duk lexis sahaja takda private pool dalam bilik yer..kalau nak yang macam tu kena gi sebelah dia..grand lexis tu..so kat sini kalau anak jenis pantang nampak air macam ni kenalah bawak gi public pool dia..biasa-biasa aje...takde ala-ala theme park ke apa..basic jer but bolehla dari tak ada..




Gigih selfie..
*pic masa dinner





Suci murni jugak anak dara ni kalau litup bertudung..
Sejuk perut mak nak.





Edisi tayang ssc lagi





Ni view dari bilik kami...
Celik-celik mata pagi-pagi nampak macam ni..hui kalau hari-hari macam ni indahnya laa...





Tetiba effect 360 pulak dah gambaq ni





Bergambaq sat kat lobi masa nak check out
Pas ni nak kena ayat baek la kat orang sebelah tu mintak belanja stay kat grand lexis pulak ker..
Nak lagi best minta g lexis hibiscus tu..meraung betul harga dia..
Last skali lau tak boleh juga minta gi avillion 'je' lah...
'Je' ok..je.

2 comments:

  1. Cntik carrier tu... berapa berat yg ditampg ya... tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yg warna biru tu yer ibu tihani alani..tu size preschooler..custom made..anak dara kami tu 18kg...sesuai dari umur 3.5 thun -6 tahun..tp depends pada ketinggian budak juga.

      Delete

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....