Iklan Jap..

InstaGram

Thursday, September 3, 2015

Kembali merindu

Assalammualaikum....

Wooot wooootsss...lamanya tak update..melampau-lampau nampaknya sakit M tu..parah...ingatkan nak up post masa puasa..tunda punya tunda sampai dah raya...tunda lagi...sekali dah nak raya haji dah pun...

Sebenarnya nak updated kat sini yang hari ni baru je daku dapat bernafas dengan lega..gara-gara anak teruna dilanda demam panas secara tiba-tiba since sabtu lepas..bila demam dah kebah lain pulak jadi..kena cerry berry la pulak..maybe kesan dari antibiotik dan mungkin juga tu cara nak keluarkan virus-virus tu kan...

Tak cukup tu kuar rashes n of course bila da sakit macam tu dia pun jadi lembik tak bermaya..yelah..dah tak sihat..takde selera nak makan...takde tenaga la jadinya..memang melepek jer..nak melekat jer..langsung tak boleh tinggal...dengan orang lain langsung takmau..even kakak dia nak kiss dia pun ditepisnya...sian kakak...

Mudah-mudahan lepas ni sihat walafiat hendaknya ye dik...sayang awak sangat-sangat..sayang kakak jugak.



Bila macam ni jadi rindu sangat nak tengok dia senyum..ketawa..lari..menari hentak kaki...





On the way balik dari klinik..togel je tak berbaju..masa kat klnik nirse suruh balut n tuam-tuam dengan towell basah..very recommended la klinik tu..staff..doctor..environment..servis semua ok...
Sesiapa yang berdekatan kalau anak-anak sakit boleh cuba bawa ke Klinik Pakar Kanak-Kanak Kwan ( Kajang )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....