Iklan Jap..

InstaGram

Thursday, June 20, 2013

BAJU FANCY YANG COMEL UNTUK PLUS SIZE

Assalammualaikum warahmatullah...

akhirnya widget instagram kat atas tu dah berjaya direpair..cuma tak puas hati sikit sebab kaler kat border xdak...sokaylah nanti kita godek2 balik.....

well macam yang korang boleh nampak kat gambar from ig (instagram ye adik2) tu mumy aisy la ni ada la bisness kecik2 jadi agen/dealer tuk plus size ladies ni... so buat permulaan kita cuma keluarkan 'fancyblouse' yang sangat comel2 corak2 dia tau...

asalnya mumy aisy ni mmg regular customer dah kat tokeh plussize tu..mmg selalu beli pun yang fancy blouse ni la...then bila dia buka peluang tuk jadi agen dia why not kita try kan...untung janganlah tanya dulu ye sebab nama pun jadi agen/dealer kan...janji dapat buat duit kocek sikit jadilah kan...mula2 kecil-kecilan, mana tau sikit demi sikit jadi besar-besaran kan...yang penting ada usaha..ada jalan..ada sambutan... insyaAllah so far agak lancar jugaklah ...
kat gambar tu antara kod2 yang masih available.. ada beberapa pcs lagi so kot2 la ada reader yang duk singgah sini sambil2 tengok resepi tu mehla cuci mata skit kot ada yang berkenan ke..ni berapa banyak kot daaaa nak sebut....





blouse ni free size tau tapi dia boleh dipakai dari size 40 - 50....atau dalam ertikata lain L - XXXXL

juga disertakan contoh fancy blouse ni yang digayakan oleh mumy yg sememangnya plus size gak ni...hihihi....material dia dari cotton net so mula2 pakai tu kalau tak basuh dulu agak bersauna la ye...better basuh dulu sebelum pakai...tp yg lain2 tiptop...ada cutting coz dekat bahagian hip dia besar...so kalau pakai yg corak tribal or zigzag takyah risaula makin nampak lebar ke apa...tidak sama sekali....sapa kata lebar meh sini mumy kasi dia jadi lagi lebar....gegegegeegge








so kalau ada yg berkenan boleh je komen kat sini atau nak lg bagus sila like sekali page mumy kat fb tu yer...ni mumy sertakan link dia sekali ..leh klik terus ek senang ~ PrettyPlusGallery

ok mumy nak rest jap..sakit tengkuk menaip kat tab sambil membuaya ni...betul2 dah macam buaya tembaga kata kau..... : D



Thursday, June 6, 2013

Saki baki

Assalammualaikum...

Ingat tadi nak post kat instagram je gmbr menu lunch hari ni..tp tetibe rasa xnak lah..lagipun kat blog ni gambar2 yg dari instagram dah x kuar ek.tu kat atas tu..da errot je..,tak best betul...

Saje ubah fikiran letak kt sini lak la,.sambil2 leh la isi pa pe citer kat sini..nasib la masih ada visitor duk singgah2 kat sini..walaupun mostly datang sebab carian google..hihi..xpelaa.,tq yer sudi jengah..

Ni ha nak tayang lauk makan tgh hari td je pun.,nak perabih saki baki lauk yg ada dlm peti ais tu sebab esok smpi isnin xde kat rumah KD ni..lama betul rasa x balik kmpung..sebulan lebih dah ni..rindu sungguh dah

Bilis kicap,tenggiri goreng,sup kek ikan dgn kimchi..mujur gak de baki kimchi tu..bila xde stok sayur laku la dia..

Eh ok la..nak citer psl tu je pun..ni nak duk google psl deko2 rumah lak..skang ni dlm nood study psl mende ni..harap2 lau da pindah nnt leh la aplikasikan.,

Ok baiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....