Iklan Jap..

InstaGram

Thursday, June 6, 2013

Saki baki

Assalammualaikum...

Ingat tadi nak post kat instagram je gmbr menu lunch hari ni..tp tetibe rasa xnak lah..lagipun kat blog ni gambar2 yg dari instagram dah x kuar ek.tu kat atas tu..da errot je..,tak best betul...

Saje ubah fikiran letak kt sini lak la,.sambil2 leh la isi pa pe citer kat sini..nasib la masih ada visitor duk singgah2 kat sini..walaupun mostly datang sebab carian google..hihi..xpelaa.,tq yer sudi jengah..

Ni ha nak tayang lauk makan tgh hari td je pun.,nak perabih saki baki lauk yg ada dlm peti ais tu sebab esok smpi isnin xde kat rumah KD ni..lama betul rasa x balik kmpung..sebulan lebih dah ni..rindu sungguh dah

Bilis kicap,tenggiri goreng,sup kek ikan dgn kimchi..mujur gak de baki kimchi tu..bila xde stok sayur laku la dia..

Eh ok la..nak citer psl tu je pun..ni nak duk google psl deko2 rumah lak..skang ni dlm nood study psl mende ni..harap2 lau da pindah nnt leh la aplikasikan.,

Ok baiii

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....