Iklan Jap..

InstaGram

Thursday, April 11, 2013

Diam diam pun terisi

Assalam..
Lama tak update...
Tapi selalu je jengah kemas2 habuk sikit..lap sana sini..:p
Tapi kan..dalam pada tak buat entry baru ke apa..tengok2 kat stats tu ada je orang singgah sini setiap hari..
Alhamdulillah la jugak.
Takde la jadi mcm rumah tinggal..
Mostly yang menjengah tu mesti singgah kat entry resepi or info pasal nursing pillow,bath tab baby,dgn tali pusat..

Ok le tu...
Kire ada gak menyumbang ilmu kan...
Sebenarnya nak kene share resepi kimchi hari tu..
Tapi malasnye nak on laptop bile malam tu..
Siang x dapat der jackkk..
Biase entry2 lain tu pun create malam2 bila Aisy da titon..
Saje set publish esok siangnye...

Ni pun dpt menaip dr henpon sbb Aisy tido jugak
Lau x jgn harap lerr
Kite menaip kang dia pun nak taip jugekkk

Ok lah..nanti2 rajin kuar gak la resepi kimchi tu..

Nah penutup entry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....