Iklan Jap..

InstaGram

Wednesday, November 5, 2014

Stroller sweetcherry untuk dijual

* Iklan sikit
Hari tu ada beli stroller baru untuk anak dara tu sebab yang lama dah kepam sangat..punyalah mak bapak dia berkenan sangat kat stroller akoda by sweetcherry tu..3 aeon kitorang  terjah dalam sehari tu semata-mata nak yang kaler purple tu...sekali dia reject daaaaa
Tak tau la sebab dia x suka duduk dalam tu or dia rasa lain macam kot..da biasa sangat dengan yang lama yg jenis buggy tu...ok fine.....kena beli yg jenis buggy juga nampaknye ni..
Btw mami dah iklan kan dwkat mudah.my juga...kot la ade org berkenan dengan stroller ni tp nak dapatka  dengan harga yg jauh lebih berbaloi...info seperti di bawah yer...
Prelove like new sbb baru guna 2 kali outdoor
Suit from newborn until 3y ++
Handle bole ke depan so parent boleh facing baby
*jenis lightweight..sangat ringan..x sampai 5kg.
Beli Rm339,, nak letgo rm270
( masih boleh runding jika betul2 berminat)
Prefer cod : area nilai/bangi/putrajaya/kl sahaja
*kami baru pakai 2 kali je..2 kali je tau..tu pun sekejap jer...so sapa yg tgh mencari tu sila la roger mami selaju yg mungkin....
Contact : 0122578198- dzul atau emel arora.teeha@gmail.com


--- SOLD ---
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....