Iklan Jap..

InstaGram

Thursday, March 22, 2012

Aisy Warded

1st time kene tahan wad..demam on off tapi yg truknya Aisy da dehydrated...sian tgk Aisy..mata da bngkak syik nangis je kt mah pengasuh td pgi smpi tgh hari...

Makan xmau..minum terlalu sikit..tp poo poo da 3 kali....smpi lembik da badan ia...
Terpksa berkampung kat spital nampaknye...paling kesian kat Babah..dah la hari ni Hari Jadi Babah...

Nak wat cemana..ujian...ni mumy smpt update pun sbb Aisy da tido..hrp lene la skit ia tido...moga cepaat sembuh ye syg..amin..ya rabbal a la min.....

Tuesday, March 13, 2012

Aisy + Makcik Kecit & Plants Vs Zombie ........




Di suatu petang Isnin yang hening... ( selepas habis waktu bekerja ok....)
Saye naik ke opis Mummy atas permintaan Mummy Ain ( opismet Mummy )
Mummy Ain tingin nak jumpe saye..da lama katanya ia tak tengok saye...
ok ok...saye pun naik lah ..
tak baik hampakan permintaan orang...
tapi sampai-sampai je kat opis Mummy,
 haruslah saya sangkut kat front desk tu dulu.. 
kene tahan dengan makcik kecit yang omel tu..
( tapi omel saye lagik la  kan.... )
dah tu...makcik kecit tu buleh lak bukak game Monster vs Alien....
isk,,....
saye ni dah ler pantang tengak benda gerak laju-laju...
benda warna-warni...
ni saye geram ni tengok makcik kecit tu men game tuh..
macam best ajerk....



tapi sayangnye....
asyik kalah je makcik kecit tu main..
alahai......tak besh la kalah....
saye pun ape lagikkkkkkkkkkk



saye daring jerk la monitor tu...
adeh makcik kecit nih...
dah la tak reti main..
syik gelak-gelak je lebih...
acaner nak menang nih....
saye hanya mampu menjeling dengan penuh  kegeraman...











sehinggalah....

meh la sini saye tolong mainkan...
ha....macam ni tau makcik kecit....
kite tembak sini dulu...
pastu terus attack yang blakang dia pulak..
ha...macam ni.....
macam tu...
baru betulllllll















sehinggalah

ha.....tengok...
kan kite dah menang tu...
terror tak saye....
makcik kecit lenkali kalau nak menang panggillah saye ye...
saye tolong mainkan...





^_*


Friday, March 9, 2012

Pengalaman Pertama .....



 Semua orang akan ada pengalaman pertama tiap kali melakukan sesuatu yang baru kan?macam tu jugaklah dengan saya.....semalam saya pun ada pengalaman pertama tau..walaupun perkara tu semenanya biasa2 aje...tapi saya sangat enjoy.......!





 

hye Mumy....saya taknak makan bubur la petang ni...saya nak makan menda lain ..boleh??





 hm...jap saya nak fikir dulu..nak makan apa yang best yer.....think think think.....!






 kakak!!!!!
saya nak order chicken chop satu.....air takmau eh....
air saya minta pada Mumy je....
^_^







tetapi....





setelah hampir 15 minit...yang dipesan tak muncul2 lagi...
isk isk isk
mana waiter ni...lamanya..... ( sambil menepuk-nepuk meja )









dan setelah hampir setengah jam chicken chop tak sampai2...
kesabaran saya da sampai kemuncak ni...
orang lapar tau tak.....
brapa lama lagi nak tunggu nih....
iskkkkkkkkkkkkkk...
takleh jadi ni...
urghhhhhhhhhhhhhhhhh


.





.





.






.







.







.







.








.








.







.








.








.




BERTUKAR 

!




!




!



 
!



!



!



!




!




!





 HUWARGHHHHHHHHHHH





 ha...takot tak ...
takottttt takkkkk ????????



* pengalaman pertama merujuk pada gambar yang ketiga/keempat iaitu duduk di kerusi bayi *

sekian....



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....