Iklan Jap..

InstaGram

Tuesday, March 13, 2012

Aisy + Makcik Kecit & Plants Vs Zombie ........




Di suatu petang Isnin yang hening... ( selepas habis waktu bekerja ok....)
Saye naik ke opis Mummy atas permintaan Mummy Ain ( opismet Mummy )
Mummy Ain tingin nak jumpe saye..da lama katanya ia tak tengok saye...
ok ok...saye pun naik lah ..
tak baik hampakan permintaan orang...
tapi sampai-sampai je kat opis Mummy,
 haruslah saya sangkut kat front desk tu dulu.. 
kene tahan dengan makcik kecit yang omel tu..
( tapi omel saye lagik la  kan.... )
dah tu...makcik kecit tu buleh lak bukak game Monster vs Alien....
isk,,....
saye ni dah ler pantang tengak benda gerak laju-laju...
benda warna-warni...
ni saye geram ni tengok makcik kecit tu men game tuh..
macam best ajerk....



tapi sayangnye....
asyik kalah je makcik kecit tu main..
alahai......tak besh la kalah....
saye pun ape lagikkkkkkkkkkk



saye daring jerk la monitor tu...
adeh makcik kecit nih...
dah la tak reti main..
syik gelak-gelak je lebih...
acaner nak menang nih....
saye hanya mampu menjeling dengan penuh  kegeraman...











sehinggalah....

meh la sini saye tolong mainkan...
ha....macam ni tau makcik kecit....
kite tembak sini dulu...
pastu terus attack yang blakang dia pulak..
ha...macam ni.....
macam tu...
baru betulllllll















sehinggalah

ha.....tengok...
kan kite dah menang tu...
terror tak saye....
makcik kecit lenkali kalau nak menang panggillah saye ye...
saye tolong mainkan...





^_*


No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....