Iklan Jap..

InstaGram

Tuesday, May 26, 2015

Babywearing Gears To Letgo

Ini jer pun koleksi gears yang kitorang ada..tak banyak mana pun tapi tetap tak dipakai secara konsisten ..balik-balik pakai yang sama je...

Yelah yang wrap tu kalau nak pakai take time sikit kan nak lilit-lilit...dia ibarat shawl la kalau dalam konteks tudung tu..macam leceh sikit kan..makanya yang kerap digunakan haruslah ssc...ssc ni kita ibarat macam tudung instant la...sarung je gitu kan..ha tu pasal la dia yang kerap dipakai.



Dari atas kiri ;

SSC Preschooler  by Yammie Babywearing Art,
SSC Standard by Manduca  * mmg 1 size je pun,

Bawah kiri ;

Ring Sling Jigsaw Size M by Daiesu,
Wrap Midnight Rainbow by Jumpsac,
SSC Toddler by Jumpsac.




Boleh kata ini lah harta yang ku ada..
Takde barang kemas bergayut-gayut..
Takde handbag glamour-glamour..
Takde kasut mahal-mahal...
Takde gadjet canggih-canggih..
Takde pakaian berjenama..
Sobb sob  





Wrap Midnight Rainbow (size 6)
RM220
* SOLD *

Almost broken in dah ni..
Penat ku braide kan supaya sedap sikit..
Maklumla..masa mula dapat kemain kejung tau..
Sapa tak reti nak braide sila refer youtube yer..






Ssc Manduca
RM450 

* termasuk droolpad dan zip rainbow tu sekali tau..itu aksesori tambahan dia sebenarnya..baru nampak cantik..kalau tak kosong je kat situ..
So kedua item ni saja worth Rm100 tau..
Sapa yang untung???
Sapa yang beli laaaa







Ring Sling Jigsaw ( size M )
Rm160
* SOLD*

Gambar dia atas ni actual colour dia ye..
Yang gambar bawah faham-faham aje lah dah tentu pakai Camera 360..haruslah lari tone sebenar dia..kikiki....







Ok buat masa ni yang tiga ni ajelah yang kami nak letgo..yang lain nanti dulu...
Cuma Manduca tu sebenarnya adalah 1st gear kitorang..so ade sentimental value kat situ...saja je masuk iklan sekali..padahal dalam hati dan kepala ni masih 50-50 lagi...

Berminat?
Sila roger dengan kadar segera.
Ma kasihhh.

* entry ni lama sangat dekat draft so dalam masa nak tunggu publish tu dua gears sudah pun terjual.

4 comments:

  1. Replies
    1. Ni belum tahap banyak ni mar...tu pun x terpakai..insaf dah

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....