Iklan Jap..

InstaGram

Monday, April 13, 2015

Apa itu CMD?

Hai..pernah dengar pasal cmd ni?sekarang tengah viral pasal cmd ni sebab ramai yang berjaya lost weight hasil bantuan cmd dan tak kurang juga membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan...tapi cmd ni bukanlah ubat yer sayang-sayang...

Cmd tu apa sebenarnya ya??? Ok..good...jom kita belajar dulu pasal cmd ni..tak kenal maka tak cinta tau....😍

CMD ni singkatan dari Concentrate Mineral Drops yang mana merupakan produk syarikat Revell.

Concentrate Mineral Drops (CMD) ni merupakan pemakanan mineral lengkap untuk memelihara kesihatan badan yang menyeluruh. Ia mengandungi Magnesium yang berkualiti tinggi bersama 72 jenis trace mineral. Ia bertindak aktif membantu proses pembersihan dalam hati, penyingkiran toksin dan kolesterol serta lemak daripada hati. Ia membantu menurunkan kolesterol dalam darah, menyingkirkan lemak dari badan dan sekaligus melangsingkan badan.

Yang paling penting, magnesium memelihara kesihatan jantung anda.

 “Concentrate Mineral Drops (CMD) mengandungi 38% magnesium dalam bentuk ionik. Manfaat magnesium dalam bentuk ionik ini dalam pengurangan dan pemulihan pesakit strok atau mereka berisiko penyakit jantung, tidak boleh diperkecilkan.” – Dr. Alex Shauss 

 10 Sebab Pentingnya CMD Kepada Anda 

 1. LENGKAP Terdiri dari makro-mineral (magnesium,kalsium,potassium,klorida,sulfur) dan mikro mineralnya adalah (kromium, iodin, mangan, selenium dan zink). Ini menjadikan CMD supplemen mineral yang lengkap.

 2. IONIK Ionik bererti bercas positif dan negatif. CMD dititis dalam air akan memecah menjadi bentuk terkecil iaitu ionik memudahkan ia diserap oleh tubuh.

 3. BERSIH/SUCI CMD diekstrak dari Tasik Great Salt Lake, Utah, USA. Kadar garam tasik itu begitu tinggi sehingga tiada kehidupan bakteria. Berbataskan gurun sehingga tidak berpenduduk (bebas pencemaran).

 4. ALAMI (NATURAL) CMD bukan hasil buatan makmal. Ia semata-mata air tasik yang telah dibuang 99.5% garamnya. (Tiada tambahan pewarna,pengawet,perasa tiruan). 100% alami.

 5. SEIMBANG Lengkap dan seimbang. Ini penting kerana mineral dengan lainnya dapat menarik atau menolak dan menciptakan suatu keseimbangan dinamik, membantu pengankutan makanan dan arahan pusat saraf badan.

 6. PEKAT 55 kali lebih pekat kandungannya daripada kandungan mineral air laut. Kepekatannya begitu tinggi, dibandingkan dengan produk supplemen mineral lain.

 7. MEMUDAHKAN Mudah digunakan – hanya dititiskan dalam makanan/minuman/masakan anda (Dewasa 30-40 titis sehari, kanak-kanak 1 titis setiap 2kg berat badan).

 8. MULTI FUNGSI CMD bermulti fungsi dalam meningkatkan kesihatan badan : Meningkatkan daya tahan daripada infeksi kuman/virus Meningkatkan transmisi impuls saraf yang lancar Memangkinkan pembentukan sel baru Meningkatkan metabolisme badan Meningkatkan tenaga dan kevitalan Memelihara kulit dan rambut Menguatkan gigi dan rangka badan

 9. HARGA WAJAR Anda boleh perolehi dengan harganya yang wajar yang memungkinkan segala lapisan masyarakat mengamalkannya.

 10. TERBUKTI Beribu testimoni dari benua Amerika hingga Asia membuktikan CMD membantu kesihatan kita.

 Ok..clear tak???

Well..kalau nak tau lebih lagi jom text kita kat whats app 013-3130757 atau nk tanya kat sini pun boleh aje...

Btw... Kita ahli sah Revell yer..jangan tertipu dengan produk tiruan tau

 Id Pengedar : MYNGS1053373
 Contact : 013-3130757



Jom kita sama-sama usaha
Benda baik kenalah kongsi kan
😜

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....