Iklan Jap..

InstaGram

Sunday, April 19, 2015

Air percuma dari Mcdonald



Sesuailah dengan cuaca sekarang ni

Korang tau tak..sekarang ni Mcdonald tengah baik hati bagi air Frozen perisa coca cola dengan anggur secara percuma tau....


Apa???????



Percuma?????



Iyer..percuma aje....korang cuma kena tunjuk kupon dia pakai henpon korang tu aje...kalau ada dua henpon bolehla dapat dua-dua terus....


Ni kupon dia...korang save then nanti tunjuk je kat kaunter dia yer....kalau guna drive thru pun valid juga...cuma make sure tunjuk dekat cawangan mcdonald yang terlibat lah yer...mana yang terlibat tu mesti ada sign iklan dia kat situ...


So apa lagi...jom tebus sekarang sebab dia valid sampai hujung bulan ni je tau.


Nah simpan kat henpon masing-masing





No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....