Iklan Jap..

InstaGram

Saturday, January 10, 2015

B COMPLEX SHAKLEE

Alkisahnya hari tu calsium shaklee ku dah kehabisan...duk la pesan kat babah dia orang ni suruh belikan...dah terbiasa makan calsium sebelum tidur..so bila dah habis tu rasa serba tak kena pulak

Si babah yang soleh tu pulak kadang pandai follow up dulu sebelun beli apa-apa tapi kadang-kadang dia main redah jer...nak jadi kes redah punya redah so satu hari tu sampai jer rumah dengan confidentnya dia keluarkan la plastik shaklee ni dari beg kerja dia...

"Nah calsium awak...b complex ni kan..."

Krik krik....krik krik......

Hm...sabor je lah awak.....dia punya confident tu tak boleh tahan...yang tu banyak lagi sebenarnya sebab tak makan hari-hari pun...adoi..kan dah rugi...

So alang-alang dah rugi tu meh nak letgo harga baik punya...botol pun tak buka lagi tau sebab stok yang ada pun banyak lagi...sapa mau meh habaq mai kat emel ni : arora.teeha@gmail.com


Kita kasi harga baekkk punya...RM30 sahaja okeh...haaaa..murah sangat tau....b complex ni semua orang boleh makan tapi kalau mama-mama yang tengah hamil lagi berganda-ganda bagusnya kalau makan b complex ni...kat bawah ni kita share pasal kelebihan dia ek...sapa nak cepat roger tau....

Terdapat banyak kelebihan yang terdapat di dalam B Complex Shaklee.
Antaranya;

*Menghasilkan tenaga dan berperanan dalam membantu kemampuan berfikir.

*Mengelakkan penyakit beri-beri.

*Merangsang pertumbuhan pada kanak-kanak.

*Diperlukan untuk kesihatan mata, kulit, kuku dan rambut.

*Penting untuk sirkulasi dan fungsi normal sistem saraf.

*Mencegah stress.

*Menguatkan antibodi tubuh.

*Amat penting untuk aktiviti sel genetik.

*Diperlukan dalam pembentukan protein asid amino.

*Diperlukan untuk memproses dan perbaikan sel-sel darah merah.

*Mencegah anemia.



Okeh siapa nak cepat habaq sementara masih ada...

3 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. wew..trnyata B COMPLEX SHAKLEE bisa mencegah stress..
    jdi pngn nyoba beli nih :D

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....