Iklan Jap..

InstaGram

Friday, February 8, 2013

SELAMAT HARI JADI MUMMY

Assalammualaikum...


Eh...ucap selamat untuk diri sendiri yer mumy...hehe..apa lah salahnya kan....
hm...tahun ni tahun terakhir umur mumy dalam lingkungan 20an...huhu...lepas ni tak dapat dah..30an...eeeee..setahun je lagi.....macam tak percaya pun ada..dewasa dah mumy ni ye...tehehehe...

Alhamdulillah masih bernafas dan diberi kesempatan untuk memperbaiki diri..doa pada Allah moga diberi kesempatan untuk melihat Aisy membesar dengan sempurna...mudah-mudahan....

Kali ni dapat macam-macam gift combo dari babah..hehe..terima kasih suamiku...cuma risau pulak bila fikir birthday babah bulan Mac nanti..mumy nak bagi apa?mumy kan tak ada pendapatan dah...ada tak ada babah bagi mumy duit nanti mumy belikan hadiah yer...boleh tak gitu?tehehehe...aci tak aci tak? :p




Dari Suami Terchenta..kek ada..hadiah ada..kad ada..tetiba gift dari Saji pun ada?he..kebetulan ada event apa entah kat office babah hari tu...susah-susah je babah ni..tapi mummy suka..hikhik...maceh..




Kuali gambar adalah dahsyat sama sekali...malam tu babah belanja dinner kat Sakae Sushi The Curve...mula-mula tu duk kecek nak makan kat Bulgogi Brother tapi memandangkan belanja tuk gift dan perkara lain dah melampaui budget, maka bersyukurlah dengan apa yang ada..ok apa mak..an kat Sakae ni.. BBQ Beef dia memang terbaik....cair dalam mulut....nomnomnomm...







Kek Chocolate Moist SR sponsor dari Mertua masa balik hujung minggu tu..terima kasih Mak, Abah n Adik..
 




 
Tak sangka dah tua-tua ni pun merasa dapat potong kek..







Si kecik yang tak puas hati tengok mumy dia duk potong kek...kasik can la Aisy...sesekali je...nanti bulan 7 nanti mumy buat kek special untuk Aisy eh... :D










owh lupa pulak nak khabar...the birthday date adalah pada Januari lepas...tapi kalau nak bagi hadiah sekarang pun masih accept lagi....ngeheheheh...

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....