Iklan Jap..

InstaGram

Wednesday, February 6, 2013

Babah Kena Kurus...eh...Kursus.....

Assalammualaikum warahmatullah.....



Hari ni kita bersiaran dari rumah Paktok & Maktok dan insyaAllah akan stay kat sini untuk seminggu....Babah ada kursus dekat Felda Bukit Rokan tiga hari start hari ni..so malam tadi  pas babah balik kerja...siap2...dalam pukul 9.30 kami gerak dari KD...kali ni exit tol Yong Peng ( biasanya tol Tangkak ) so perjalanan ambil masa dalam empat jam jugakla nak sampai...kematu gak punggung empat jam duduk dalam kereta sambil pangku baby besar tu kan....ngam pukul 1.30am sampai la kat parking rumah Paktok...

Kemain seronok lagi Paktok ngn Maktok tengok Aisy dah sampai...lagi teruja bila Paktok hulur tangan nak salam, Aisy sambut siap tunduk kepala lagi nak cium tangan...tu dia...pencapaian besar tu pasal selama ni kalau sesapa hulur tangan jangankan ia nak sambut...ia tepis lagi ada....sabo jer lah...
so ni walaupun ia tak kenal or tak nak orang tu ambil ia, apa-apa hal ia akan sambut salam tu dulu...alhamdulillah....

La ni babah pun da sampai kat tempat kursus...tinggalla mumy ngn Aisy kat rumah ni...tiga hari dua malam tu kita tak jumpa babah tau Aisy..harap  ia tak meragam la duk cari babah dia...nak nak time nak tidur nanti...budak kecik ni dah biasa jadikan babah dia tu macam bantal peluk...tak tau la cemana nanti malam ni....

So babah...kursus elok-elok ye kat sana tu..lau free wassap ke apa ke kat kami ni yer...lama dah kot tak pisah-pisah macam ni....huhu....winduuuu.........   :p





we will miss you babah...jumpa jumaat nanti eh

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....