Iklan Jap..

InstaGram

Monday, November 21, 2011

20.11.2011 : Aisy Da Meniarap Sendiri ....!

What a day ! Nice date and nice moment.....

Syukur Aisy da berjaya meniarap sendiri tanpa bantuan bantal...b4 this Aisy mmg leh je tiarap,tapi dengan adanya bantal kat kepala..lau macam tu senang je Aisy pusing...tau2 da tiarap...tp malam tadi,tanpa bantuan apa2 Aisy da boleh terbalik dengan sendiri...syabas anak Mummy!

Itu pencapaian Aisy yang mengagumkan la buat Mummy...hehe...yelah.mmg normal la tu semua baby akan berjaya tiarap, tapi bg 1st time Mummy ni, rasa teruja lain macam.....^_^...seronok sangat tau..sebab Mummy mmg selalu doa dan berharap biarlah moment2 mcm tu berlaku depan mata Mummy for the 1st...

Tapi ralat sikit sebab Mummy tak terfikir pun nak snap gambar masa tuh...sokay la...nasib baik Mummy ada banyak gambar Aisy meniarap sebelum2 nih...tapi yang pasti...Aisy mmg terror tahan kepala lau meniarap...kira lau mummy tiarapkan sebelum ni pun Aisy leh bertahan kadang2 sampai setengah jam angkat kepala dengan selambanya..siap leh dongak tengok TV lagi....kemain lagik dia......



auww...seksisnya tempat Aisy landing tuh.....masa ni Aisy baru 2++ month

tu dia..kemain feeling lagik muka tu...mase ni semenanya AIsy da mamai da...#apapuntakbleh....

ni masa kat kampung Johor...sampai2 trus landingkan AIsy dulu..sian Aisy penat duk dalam carseat 4 jam...

see...tegak je kepala Aisy..tahan betul budak cik ni....ni masa kat Gambang Resort...kecik2 da tido resort ye dik..Mummy dulu kecik2 terperuk je..da tua2 ni la baru reti n de peluang tido resort..ngeee....  



7 comments:

  1. kuat tol ala tomei2 pok teh ni..isk3..

    ReplyDelete
  2. gud gud.....makngah nak banje mam kek nnt tu

    ReplyDelete
  3. wow.. kek apekah itu? secret recipe?ekekeke

    ReplyDelete
  4. gud gud.....khalish skang tgh ngering2 bdn die tp bontot x lepas lg mebi berat sgt kot....he2...syabas aisy!

    ReplyDelete
  5. Ooo..da nk cuba2 la tu..tak lama g msti leh tiarap lau khalish rajin mengiring..chaiyokkkk

    ReplyDelete

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....