Iklan Jap..

InstaGram

Friday, May 29, 2015

Goodbye Orbit Jumpsac

Pernah ada rasa cinta
Antara kita kini tinggal kenangan

Inginku lupakan semua tentang dirimu
Namun tak lagi kan seperti dirimu oh bintangku...

Sob sob..sedih kan lirik lagu ni...
Tinggal Kenangan..

Yer tinggal gambar kenangan je la dengan cik Orbit ni...
Sayang sangat tapi lately bila pakai rasa tak selesa kat pinggang...
Kena pakai Manduca juga..
So daripada tersadai je dalam rumah..maka kamo lepaskan ia supaya dapat berbakti dengan tuan baru...
Nun jauh ke sabah pulak tu perginya...
Selamat berkhidmat dengan cemerlang yer Orbit..
We will miss you.

Tsk tsk tskkkkk
;(






















1st time carry kakak Aisy sampai tertido
Bongkok Mami nak...


* bila sayang lepas-lepaskan*

6 comments:

  1. dah ada pembeli ye..untung ye beli barang macam ni..ada kualiti boleh let go

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup mar..ada value..kita da tak nak pakai ramai orang lain yg nak..aku up post nak jual dalam masa 3 minit 8 org pm.alah membeli menang memakai

      Delete
  2. Salam. Saya plus-size mama & dah berkenan nak beli jumpsac. Nak tanya, u sakit kat pinggang sebab waist band ketat atau kenapa ya kalau boleh tahu? Saya ada minta tambah 5 inci kat waist band, agak2 membantu tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Wsalam sis nina..maaf lambat reply..xdela sakit cuma x berapa selesa..slh satu faktor sbb dah biasa ngn manduca..manduca punya waist selain pnjng padding dia pun panjang juga..so dia support banyak..beza ngn local nye ssc...lau kita mnta tambah pun cuma tali dia yg panjang..bukan padding dia..harap membantu sis la jawapan saya ni..

      Delete

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....