Iklan Jap..

InstaGram

Tuesday, April 21, 2015

stroller sweetcherry - hamilton to let go





Another stroller to let go..well..kitorang ni memang takde kerja lain duk beli stroller-jual..beli-jual...saja buat rugi duit kan..


Yang ni jenis lipat payung ..boleh baring so sesuai la dari newborn sampai 4-5 tahun macam tu sebab dia besar..

Nak letgo rm200 sahaja..condition sangatlah excellent sebab kami.pakai kurang dari 5x..
Beli rm290 ke 299 ke tak berapa ingat..cuma yg kompem meang dekat-dekat 300 jugak la..

Taknak ke rm200 dengan condition very excellent macam ni..
Kalau cod dekat-dekat insyaAllah boleh kasi nego lagi sikit..sikit je tau...jangan la minta nego banyak-banyak pulak...tak baik tau...

Oh..boleh cod area bangi/nilai/putrajaya/cyberjaya

Kalau pos? Alamak awal-awal cakap kalau pos kami tak mau sebab kos pos je dah hampir rm50..baim awak beli baru dekat kedai...


Berminat sila wassap 0133130757...
Wassap/sms sahaja ye..lain-lain x dilayan.

2 comments:

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....