Iklan Jap..

InstaGram

Tuesday, April 7, 2015

Dunia Baby Wearing ( part 1 )

Salam perkenalan buat mama2 baby wearing yang terbabas ke blog ni dan salam juga kepada yang baru nak berjinak-jinak tu...

Untuk kali pertama bercerita pasal isu ni kita cuma nak kongsi infografik ni jer dulu k...

Cuba tengok betul2 dan fahamkan apa perbezaan antara carrier2 tersebut..carrier ni ada banyak jenis yer sebenarnya...ada yang elok..ada yang tak berapa nak elok...dan yang tak berapa nak elok tu pulak maksudnya tak bagus untuk baby..tak bagus untuk ibu apa yang menggendong tu sendiri...so kena ambil tahu benda ni supaya tak tersalah pilih carrier ok.

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....