Iklan Jap..

InstaGram

Friday, January 13, 2012

Sama Tapi Tak Serupa...

Selalu dengar orang cakap dalam dunia ni akan ada 7 orang yg mempunyai muka / raut wajah yang serupa...memang betul ke ek? ada sesapa yang da pernah terjumpa dengan 7 orang yang seiras tu ke?
Aisy kecit2 lagi da jumpa dah....tp lagi best bukan takat raut je seiras..stuff diorang pun bnyak yang sama...tak caya meh tgk nih...


 Aisy Rania



Salsabila Tihani



tak sangka jumpa jugak dua budak gembo-gembo ni..cume sayang mase ni kelam kabut skit n Aisy pun tak berapa sihat...hope nnt bila-bila leh la jumpe lagi....


banyak nak story tp dah kelam kelibut nak balik...nanti-nanti sambung lain...adios amigos la bonos...sempat lak merepek-kerepek...

4 comments:

  1. ha'ah laaa.. same3.. dua2 same comel.. same3...

    ReplyDelete
  2. aku da jumpe...sme ngn ochee..haha pui,
    aku ochee

    ReplyDelete
    Replies
    1. caitttttttttttttt.....agak2 ko ingat tak sapa yg mula2 pggil ko ochee

      Delete

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....