Iklan Jap..

InstaGram

Friday, January 27, 2012

Fresh Food Baby Feeder

 


 Ini salah satu kemudahan untuk train baby untuk makan menda yang keras macam buah epal, pir..tak pun untuk buah yang sedia lembut macam pisang dan avocado pun bagus jugak..tak perlu hancurkan..potong ikut size net tu then masukkan bagi baby pegang...pandaila  ia gigit2 sendiri nanti...menda ni selamat n kira macam alat bantuan la tuk anak latih gusi dia bekerja....nak letak ice pun boleh sebab ice kan bagus untuk gusi....


 

 untuk Aisy ni mummy beli jenama MUCHKIN kat kedai Manjaku, Ampang...sebab kat kedai tu ada yang ni je...then esoknya masa jalan2 kat alamanda terjumpa lagi stuff yang function lebih kurang macam ni kat kedai Anakku, tp lagi best sebab yang tu holder ia lagi kemas n senang baby nk pegang...tapi lupa la pulak nak snap gambar..spoilt betul...

tapi sebelum guna tu steril la dulu...paling koman pun rendam dulu dengan air panas or liquid yang buat rendam botol susu baby tu pun boleh...




yer.....saksikanlah kecomoton yang melanda yang membuat Babah garu kepala...
kemain seronok yer dapat mam sendri...bukan takat net tu digigit..dengan holder tu sekali masuk mulut..
bagus...bagussss




ala...feeder da tergolek ke tepi la pulak,...
mase ni Mummy bagi buah mangga...not bad..banyak gak yg Aisy dapat telan...
then masa kat kampung hari tu try letak pisang pun ok gak...abis licin...
oh....tipu pulak kalau licin....tapi habis ok!





ngeeeee
sungguh-sungguh betul nampknya tu...

so...amacam..agak-agak menarik tak menda ni?lau berminat silalah dapatkan di mana-mana kedai baby yang berhampiran yer....owh...harganya RM 26 lau tak silap...lau silap pun maybe lari tak jauh la..sipi-sipi aje..hehe...apepun................
anak suka ibu teruja....
^_^



* errrrrm....
sila abaikan kaki gajah yang menempel di situ yer...
cau cen dolllll *




2 comments:

  1. aisy kejammm.. xnak kat pok teh.. kejam3~

    ReplyDelete
    Replies
    1. redha lah...takpun sila cukur segala bulu yg ade kat muka tu dulu..hehe

      Delete

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....