Iklan Jap..

InstaGram

Wednesday, December 14, 2011

Baby Bath Support ( Penyokong Mandian Bayi )...

 

 Sesapa yang rasa kekok n takut2 bila nak mandikan bb mmg sangat sesuai la pakai mende nih...harga murah tapi kegunaannya sangatlah terbaek! Macam pic yang kat atas ni, dia ada 2 jenis mcm yg tertera kat kotak tu...function sama je cume yang Deluxe tu lebih comfort la sebab ia besar n siap ada support kepala lg..beza harga pun tak bnyk sgt...yang Deluxe tu rm16.90 n yang Mesh tu lak rm 13.90...so dah alang2 tu baik amik je yang deluxe tu kan....



Mummy sndri amik yg Deluxe tu untuk Aisy....best gile skang mandikan Aisy n Aisy sndri pun lagi2 la sonok..kemain santai lagi ia duk dlm besen mandi tu...sampai leh silang2 kaki tu sambil isap jari/tangan ia...



Babah lagi la sonok sebab skang kan mmg babah yg mandikan lau time lik kije,so sngla babah nak handle Aisy...lau tak kesian gak tgk babah,terkial2 nak pegang Aisy....Aisy kan budak baik..lau mandi kan duk diam sangat...!hahaha..tgk tu....kan baik je tu...tehehhe


 By the way ada macam2 jenis gak semenanye mende ni...salah satunya mcm yg kat pic bawah ni..hak tu lagi senang..selesa betul..namanya pun Baby Bathing Bed..sah2 Bed..silap2 kang baby tu nak mandi je kijenye sebab sonok sangat duk santai dalam tu je kan...hehehe ..tapi sorry sebab yang ni tak sure plak berapa harganya yg tepat tapi agak mahal skitla dari yang atas td tu...tak silap dalam 60 ++



 So apalagi para mommies yang membaca tu , lau lum pakai mende ni silalah dapatkan di mana2 kedai baby yang berdekatan  yer..alah membeli menang memakai....^_^



1 comment:

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....