Iklan Jap..

InstaGram

Thursday, November 10, 2011

Lagi Pasal Nursing Pillow.....

Mummy lupa nak bagitau lagi satu kelebihan bantal tu semalam.....so kita sambung je kat entry baru ye..takkan mummy nak edit yang semalam punya pulak..nanti tak perasan...

Kelebihan yang dimaksudkan tu ialah memantu memudahkan para mummy untuk memangku baby di dalam kereta terutama bila perjalanan tu agak memakan masa...yes...bila nak travel balik Johor..even balik Nilai je pun mummy akan guna bantal tu...memangla nampak macam leceh sikit sebab kene usung dari rumah ke kereta, dari kereta ke rumah...tapi alah bisa tegal biasa jer.....takdela payah mana pun..lagipun babah yg akan usung..bukan mummy....ngehngeh......

so bila ada bantal tu dalam kereta,walaupun baby bukan nak menyusu,still boleh pakai bantal tu n letak baby atasnya...senang..takyah nak pegang aje...cuma tangan si mummy kene kawal jugakla kedudukan baby tu sebab baby ni bukannya duduk diam je..dgn kaki yang suka mengayuh tu,kejap je nanti da berubah2 posisinya...

ehsan dari google....



 bantal yang mummy beli sebijik rupa macam yang polkadot tu...mummy beli kat sini ~ OneBabyWorld kedai ni dekat area Taman Permata..lau nak maps leh tengok je kat web dia...harganya masa tu RM89.00 sahaja....mahal ke murah tu? kalau orang yang tak familiar dengan function bantal ni macam mummy mula-mula tu,bunyinya agal mahal...tapi bila da beli n gunakan sendiri,berbaloi la harganya tu...mahal tuk idea orang yg merekanya kot...^_^

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....