Iklan Jap..

InstaGram

Wednesday, November 2, 2011

Dari Mummy Buat Aisy

As-salam......

Tiada hadiah termahal mahupun cenderahati terindah mampu mummy sediakan buat Aisy bila keluarnya Aisy dari rahim mummy..ape yang mummy ada hanya detik2 indah sejak wujudnya Aisy dalam rahim mummy ni sampailah lahir dan sehingga saat ni.. dengan kudrat serta kemampuan mummy yang ada, mummy cuma mampu titipkan moment2 yg perlu dalam blog ni...nanti bila masa da semakin panjang ke hadapan, bila Aisy da makin membesar, at least mummy boleh la selak balik helaian2 dalam blog ni tuk kenang2an mummy...n nnt kalau Aisy da pandai baca..Aisy leh la baca ape yg mummy cerita kat sini kan.....insyaAllah....

Dulu mummy ade jugak blog lain,tp mcm hidup segan mati takmau je blog tu..jap update..jap tak...tapi yg tak updatenya lagi lama dr update..cemana tu?hehe...so bila mummy tgk Aisy da mcm makin mmbesar ( walaupun la ni baru 3 bulan setengah ), mummy rase mcm ralat pulak lau mummy takde buat catatan mcm ni...so mummy rajin2kan diri amik masa tuk create gak satu blog baru khusus tuk anak mummy ni....lagipun niat mummy ni semakin berkobar2 sejak rajin jengah blog kak filla sejak dua menjak ni...dlu mummy rajin gak follow blog akak tu...tp pastu terstop jap...so ni bila da mula syik bace je...mummy jeles lak sbb mcm sonok je bace citer2 pasal puteri2 akak tu yg cecomel sgt tu...geram je tgk...pastu satu lagi blok kak jemah..pun sama dengan jugak..dgn kisah dua puteri gak...so meh la mummy wat kan gak tuk Aisy...hehehe..jangan nanti mummy Aisy ni sekadar hangat2 tahi ayam sudahla yer...


ok lah...ni dah kira 1st entry merangkap intro tuk blog Aisy ni yer....nnt mummy akan update kisah2 psl Aisy sikit demi sikit..cumanya entry akan bersepah skitla sebab mummy takkan citer ikut turutan pun..mana yg mummy rase mummy nk story,yg tu la mummy sharekan dulu yer....aci kan? ok..sebelum mummy tekan button publish..meh mummy letak dlu gambar mase aisy baru2 lahir dgn yg terkini sekarang....

 hari pertama ( dr lahir lagi Aisy mmg suke mengiring kan )


 agak terkini..dalam 3 bulan setengah..kemain dah chin Aisy kan..kalah mummy dah ni.. :p

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....