Iklan Jap..

InstaGram

Thursday, November 3, 2011

Aisy Rania Mohd Dzul Azzri

Permata hatiku, ikut jangkaan doc melalui proses scan,due pada 4 Ogos 2011,tapi kuasa dan ketentuan yg lebih tepat of course dari Yg Maha Esa kan..so pada 18 Julai 2011, tepat pukul 12.47pm, lahirlah bidadari kecil kami yg mmg agak kecil sizenye ( 2.46kg )...apa pun syukur alhamdulillah, urusan kelahirannya berjalan lancar walaupun last minute mummy terpaksa dioperate jugak....( nnt mummy akan update lain psl ape mummy kene operate tu yer )





mase ni Aisy masih belum dibersihkan lagi after kuar dr perut mummy...thanks to babah sbb at least mummy berpeluang gak tgk Aisy comot2 mcm ni..sbb mummy mmg lambat sedar pas operate tu...tak tercapai hasrat mummy yg sebelum ni duk angan2 nak pegang n cium Aisy sejurus Aisy lahir tu...

 Bila mummy tgk pic ni...mummy da leh agak...rambut Aisy ni nnt mesti ikal2 atau pun kinting ( kerinting ) nnt kan,...mmg tak mustahil sayang,pasalnye rmbut mummy ngn babah sama je ikal...rambut atok ngn maktok Aisy lak kinting...so mmg keturunan dah tu....hehe..

lain pulak mummy tgk raut wajah Aisy pas da dibersihkan ni....sayangnye mummy tak dpt tgk live  pun saat2 ni,...
 tenang je tgk pic yg ni sayang....walaupun Aisy lahir agak kecil kan, tapi pipi Aisy tu nmpak bambamnye tau..mulat je mummy tgk....ade potensi nak kene gigit nnt pipi tu.... :p

No comments:

Post a Comment

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....