Iklan Jap..

InstaGram

Thursday, November 17, 2011

Kad Nikah Pintar

Apa kene mengena kad nikah dgn blog Aisy ni...?mestila ada kene mengenanya..mau tidak,Aisy da lahir dlm sebulan baru mummy ngn babah dapat kad nikah pintar tu...itupun lepas beberapa kali follow up dgn tok kadi..nasib baek ada org leh refer,kalau tak mau makan tahun jgak baru dpt..

Kawan2 mummy yg lbh awal kawin pun ramai x dpt lg..tp sebab diorang x follow up kot..hal2 mcm ni kdg2 kte xleh duk tunggu je,kne ringan mulut sikitla kan..

Xde apa mummy nak crita sgt pun pasal kad ni,cuma nak bgtau yg mummy da dpt je..hehe...over kan!

4 comments:

  1. aku pun tak buat lagi kad ni. masa datang ambik sijil ingat nak buat kad terus tapi banyak plak dokumen yang dia mintak. sudahnya tangguh sampai sekarang tak buat lagi. leceh ar nak kena balik pejabat agama muar, dah la tak dok johor lagi.tapi memang senang kalau ada kad ni, aku selalu tertinggal sijil nikah aku.huhu..

    ReplyDelete
  2. owh...aku pun hri tu trlmbt skit buat...pastu lupa nak follow up..tu lambat gak dptnye...mmg leceh la lau nk ke sana sini bwk sijil tu...kad ni cinonet je..sng..harapkan sijil tu smpai lunyai nnt nad..baek ko wat kad ni cepat..hehe

    ReplyDelete
  3. opsss...nak kabo kat korang..kitorg laki bini dapat je sijil nikah original terus je apply kad kat pejabat agama JB..he3..sebulan pastu dah siap..he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kire pantas la jb buat..segamat dlu mmg bercinta la..tp skang xtaula kot dah improve ke apa...harap2 laju la skit buat kerja tu..kerja simple je pun tp makan tahun..mcm tak logik pulak

      Delete

terima kasih daun keladi kalau sudi singgahlah lagi.... ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

....